Kalender, beeldenbank en wanddecoraties

logo logo

Al een aantal jaren breng ik een kalender uit in eigen beheer. Samen met een duurzame vormgever selecteren we foto’s en kiezen we de lay-out. De kalender wordt full-color gedrukt op A3 formaat, in een duurzame drukkerij en op FCS papier. De kalender is te bestellen via mijn contactformulier en kost € 19,95 excl. verzendkosten. Wilt u een gepersonaliseerde kalender, een origineel kerstpakket/ relatiegeschenk of gewoonweg meer informatie, neem gerust contact op!

Door de jaren heen is een flink fotoarchief opgebouwd van soorten en gedrag. Sommige van deze beelden zijn gebruikt als illustratie in publicaties, magazines, websites, advertenties en rapportages of als wanddecoratie. Zoekt u een (bepaald) beeld, neem dan gerust contact op via het contactformulier voor beschikbaarheid en scherpe tarieven.


Bent u op zoek naar een verfraaiing van uw kantoor of huis? Dan bent u aan het goede adres! Vincent Nederpel fotografie levert diverse fraaie afbeelding voor aan de wand, op maat en in overleg kan worden gekozen uit materiaal, toepassing en formaat. Zo prijken er al diverse foto's in vergaderzalen, ontvangstruimtes en trappenhuizen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.